Velkommen til

Vi elsker at have dig med

Hej! Vi er JumpiFood

JumpiFood leverer sund, lækker og velsmagende aftensmad til din dør. Bor du i Vejle, Vejle Øst, Fredericia eller Børkop kan du bestille allerede i dag og få leveret din aftensmad foran døren. Du kan bestille inden kl.15.00 dagen før, og få maden leveret næste dag mellem 13.00-17.30. Din mad har en holdbarhed på 4 dage i køleskabet og kan også fryses ned, hvis dine middagsplaner ‘går i ged’. Jumpifoods leveringer har kun simple instruktioner og en kørt kogetid på kun 10 min. Alle vores salater er klar til servering og leveres i engangsemballage, så det kan kasseres bagefter. Vi har grundet den kritiske situation Danmark står i lige nu, desværre ikke mulighed for at du kan afhente – men det gør ingenting, for vi leverer din mad helt gratis.

Jumpifood er en del ad Din Madpartner

JumpiFood – en del af Din Madpartner

JumpiFood er Din Madpartners nye stærke koncept. Efterspørgslen på Din Madpartners fantastiske kokkerier er stor – ikke mindst hos de private kunder. Derfor har drømmen om at bevæge sig ud på B2C-markedet, længe været undervejs.

Din Madpartner er et cateringsfirma beliggende i det Gamle Mejeri i Skærup. Virksomheden er udsprunget af en stor passion for mad såvel som lysten til at ville gøre de hjemlige arrangementer mere overskuelige og de store events mere spændende. I dag leverer Din Madpartner Mad-ud-af-huset til alt fra konfirmationer, påskefrokoster og bryllupper, til frokostordninger og hjem til dig i privaten. Hos Din Madpartner er hverdagene fyldt med ordrer til virksomheder i form af et lækkert frokostkoncept.

Vi skal være sammen hver for sig

Din Madpartners nye koncept JumpiFood er frisklavet aftensmad bragt til din hoveddør. Vi har banket prisen i bund, så vi kan hjælpe så mange som muligt i vores kriseramte Danmark.

Vi står stærkere, når vi står sammen!